ja_mageia

RCS-RDS
Incepând cu luna August 2010, RCS-RDS SA a ales EuroPayment Services ca furnizor de soluţii de plată online cu card bancar. Mai multe informaţii puteţi gasi aici.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Despre noi PDF Imprimare Email
 


EuPlătesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services. EuroPayment Services s.r.l are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.
EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare - 3DSecure.
EuPlătesc.ro dispune un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizează soluţii anifraudă avansată care, împreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuare riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică.
EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

3DSecure reprezintă rezultatul eforturilor Organizațiilor Internaționale Visa/Mastercard de a minimiza frauda online, protejând atât deținătorii de card cât și comercianții virtuali.


 

Suport online

In funcţie de programul ales de dvs, puteţi beneficia de suport online, telefonic sau email, 24/7/365.
Dezvoltare

Misiunea EuroPayment Services s.r.l. este de a oferi servicii de calitate astfel încât clienții noștri să-şi poată onora promisiunile faţă de proprii lor clienți.Legături utile:

01.

Primul serviciu național pentru plata impozitelor și taxelor locale!
Plata taxelor și impozitelor locale

 

 

 

Ştii dacă...

Ai vrea sa accepti carduri pe site-ul tau?
 

   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x