ja_mageia

Metro Romania
Incepând cu anul 2011, Metro Romania a ales EuroPayment Services ca furnizor de soluţii de plată online cu card bancar. Mai multe informaţii puteţi gasi aici.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Metode de plata
Metode de plata multiple oferite de EuPlatesc.ro PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Miercuri, 13 Iunie 2012 21:22

Suntem bucurosi sa va putem oferi multiple metode de plata, in functie de posibilitatile comerciantilor la care faceti dvs plata. In acest moment va punem la dispozitie urmatoarele metode de plata, in functie de optiunile alese de comerciant:

- Card bancar
Este cea mai rapida si mai ieftina metoda de plata care permite, in functie de comerciant si de tipul cardului, plata prin puncte de loialitate cat si plata recurenta. Prin activarea platii recurente, permiteti comerciantului sa va debiteze automat cardul bancar cu suma de plata. Puteti selecta data de expirare a platii recurente cat si suma maxima care poate fi debitata. Punctele de loialitate nu pot fi folosite in cazul platilor recurente.
 
- Transfer bancar
- Ordin de plata
- Numerar la ghiseul bancii. Pentru efectuarea corecta a platii este obligatoriu sa specificati codul mentionat de noi in rubrica de pe ordinul de plata care reprezinta scopul platii. Banca dumneavoastra poate comisiona aceasta operatiune bancara, comision care se adauga valorii platite. Dupa receptia platii, in 2-3 zile bancare, va vom trimite prin email la adresa mentionata confirmarea incasarii sumei.
 
- SMS
Plata prin SMS presupunerea trimiterea unui SMS cu textul si numarul de telefon afisat. Codul primit ca raspuns prin SMS trebuie introdus in pagina noastra pentru a finaliza tranzactia. Confirmarea platii este trimisa prin email catre adresa mentionata de dumneavoastra.
 
- Plata in rate cu card bancar
Selectati banca emitenta a cardului de credit pentru care aveti activat serviciul de plata in rate. Completati datele de cardului si selectati numarul de rate dorit. In functie de comerciant, EuPlatesc permite plata in rate folosind cardurile de credit emise de:
- Raiffeisen Bank
- BCR
- Banca Transilvania 
 
 
Suntem mereu in cautare de solutii noi si inovatoare pentru a usura procesul de plata atat pentru comercianti cat si pentru clientii acestora.
 

Pentru mai multe informatii despre metodele de plata oferite de EuPlatesc.ro sau doriti un cont de comerciant va rugam sa ne contactati aici.

Ultima actualizare ( Miercuri, 12 August 2015 15:51 )
 


   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x