ja_mageia

Siguranţa plăţilor
EuPlatesc.ro are ca obiectiv principal siguranţa şi securitatea plăţilor online. În acest sens suntem certificaţi PCI/DSS şi folosim un certificat digital SSL-EV de ultima generaţie. Mai multe informaţii puteţi gasi aici.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Parteneri EuPlătesc
Parteneriat Indigo Shop PDF Imprimare Email
Indigo Shop

Începând cu data de 18 Mai 2012 EuPlătesc.ro a demarat un parteneriat strategic cu INDIGO Shop, firmă de creaţie software ce se ocupă cu dezvoltarea de site-uri web destinate comerţului electronic.

Clienţii INDIGO Shop pot beneficia de reduceri de preţ pentru implementarea soluţiei de plată online oferită de EuPlătesc.ro şi INDIGO Shop. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vă adresaţi www.indigo-shop.ro.

  • Implementarea modulului de plată online cu cardul este simplă şi rapidă prin INDIGO Shop.

Despre INDIGO Shop 

INDIGO Shop este o platformă de e-commerce completă, pe baza căreia funcţionează un magazin virtual care include toate caracteristicile şi funcţiile necesare pentru a construi o afacere online de succes. INDIGO Shop, o soluţie software la cheie, uşor de utilizat, include funcţionalităţi care vă permit să începeți imediat procesul de vânzare, putând astfel crea de la un simplu magazin online la unul complex cu mii de produse. Software-ul INDIGO Shop se remarcă prin facilitățile mult îmbunătăţite care stimulează vânzarea online și vă ajută să vă impuneţi pe piaţă în timpul cel mai scurt cu putinţă.

 
Parteneriat WebLike PDF Imprimare Email

Începând cu data de 27 Februarie 2012 EuPlătesc.ro a demarat un parteneriat strategic cu Weblike PRO SRL, companie de webdesign din România care oferă servicii de creare și dezvoltare de site-uri web și software online. Prin acest parteneriat Weblike PRO SRL își dorește să ofere o soluție accesibilă și sigură pentru clienții care doresc să integreze plata online cu cardul, în magazinul online propriu.

Clienții Weblike PRO pot beneficia de reduceri de preț pentru implementarea soluției de plată online oferită de EuPlătesc.ro și Weblike PRO.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați www.weblike.ro.
  • Implementarea modulului de plată online cu cardul este simplă și rapidă prin Weblike PRO.

 

 
Parteneriat WebMagnat.ro PDF Imprimare Email
 

Începând cu data de 28 noiembrie 2011 EuPlătesc.ro a demarat un parteneriat strategic cu WebMagnat SRL, companie de webdesign din România care oferă servicii de creare și dezvoltare de site-uri web. Prin acest parteneriat WebMagnat SRL își dorește să ofere o soluție accesibilă și sigură pentru clienții care doresc să integreze plata online cu cardul, în magazinul online propriu.

Clienții WebMagnat pot beneficia de reduceri de preț pentru implementarea soluției de plată online oferită de EuPlătesc.ro și WebMagnat.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați www.webmagnat.ro.

  • Implementarea modulului de plată online cu cardul este simplă și rapidă prin WebMagnat.
 
Parteneriat EuPlatesc.ro - WEBECOM PDF Imprimare Email
parteneriat WEBECOM

Începând cu data de 1 septembrie 2009 EuPlătesc.ro începe un parteneriat de lucru cu WEBECOM, firma de creație software ce se ocupă cu dezvoltarea de websiteuri destinate comerțului electronic.

Prin acest parteneriat EuPlătesc.ro dorește să ofere o soluție accesibilă de plăți online pentru clienții care dețin magazine online bazate pe platforma WEBESHOP.

Clienții WEBECOM pot beneficia de reduceri de preț pentru implementarea soluției de plată online oferită de EuPlătesc.ro și WEBECOM.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vă adresați www.webecom.ro.

 


   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x