ja_mageia

Enel
Incepând cu luna Februarie 2012, Enel SA proceseaza platile online prin EuroPayment Services. Mai multe informaţii puteţi gasi aici.
  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
EuPlătesc este MasterCard Compliant Service Provider PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Sâmbătă, 16 August 2014 11:53
EuPlătesc este MasterCard Compliant Service Provider

Includerea EuPatesc.ro, ca MSP (MasterCard Compliant Service Provider) permite comercianților care sunt în căutarea unui furnizor de servicii pentru procesarea plăților online să alegă EuPlatesc.ro, certificat PCI Level 1, în vederea reducerii sferei de aplicare a cerințelor PCI la nivelul comerciantului, ducând la diminuarea riscului de compromitere a datelor despre card.

Mai multe detalii despre MSP se pot citi pe pagina dedicată MasterCard http://www.mastercard.com/us/company/en/whatwedo/compliant_service.html.

Referința la "The MasterCard Compliant Service Provider List" publicată de MasterCard: http://www.mastercard.com/us/company/en/docs/SP_Post_List.pdf#page=17.

EuPlatesc.ro oferă servicii de plată online folosind cardurile bancare de debit sau de credit emise sub siglele VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro etc. cu plată integrală, plată recurentă sau plată în rate, prin intermediul băncilor AlphaBank, CEC, BCR, Banca Transilvania, OTP, Raiffeisen Bank. De asemenea EuPlătesc oferă servicii de verificare antifraudă și servicii de plată prin SMS și ordin de plată.

Ultima actualizare ( Sâmbătă, 16 August 2014 16:31 )
 

   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x