ja_mageia

euplatesc.ro

EuPlatesc.ro - punctul de plecare al comertului on-line, atat pentru detinatorul de card, cat si pentru comerciantii online.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Servicii PDF Imprimare Email


Vrei sa vinzi online dar nu ştii de unde să începi?
EuPlătesc.ro te ajută să porneşti rapid şi uşor. Indiferent de nivelul afacerii tale, noi te putem ajuta să începi vânzarea online şi să accepţi plăţi de oriunde din lume, în siguranţă şi cu securitate maximă.

Ai un card emis în România şi nu ştii dacă îl poţi folosi pe Internet?
EuPlătesc.ro te poate ajuta să te înrolezi în 3DSecure, sau te poate îndruma cum să obţii un card securizat. Intreabă-ne ce trebuie să faci ca să cumperi în siguranţă de la magazinele online.

mai mult
Soluţii contra fraudei online
Folosind tehnici de criptare avansate şi cele mai noi tehnologii de protecţie antifraudă (incluzând 3DSecure), vă oferim un nivel înalt de securitate care vă permite să vă focalizaţi atenţia pe dezvoltarea afacerii dvs, în loc să gestionaţi riscul tranzacţionării online.

Protejează-ţi afacerea online cu ajutorul soluţiilor noastre de protecţie incluse în pachetele de servicii!Mai multe informaţii
Dacă doriţi mai multe informaţii despre serviciile noastre, sau dacă doriţi să ne ajutaţi să ne îmbunătăţim serviciile vă rugăm să ne trimiteţi comentariile şi/sau întrebările dumneavoastră cu ajutorul secţiunii "Contact".

 
euplatesc.ro - Cere o oferta
Costuri deţinători de card
Serviciile oferite de EuPlătesc.ro către deţinătorii de card din România sunt gratuite. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Costuri magazine virtuale
Ca urmare a parteneriatelor dezvoltate, EuPlătesc.ro vă oferă preţuri competitive şi atractive în funcţie de afacerea dvs. Costurile sunt bazate pe tipul activităţii dvs. şi pot varia în funcţie de riscul la care este expusă afacerea dvs. Preţurile sunt stabilite numai după întalnirea cu un reprezentant EuPlătesc.ro
 

   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x