ja_mageia

euplatesc.ro

EuPlatesc.ro - punctul de plecare al comertului on-line, atat pentru detinatorul de card, cat si pentru comerciantii online.

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Cumpără online, în siguranţă PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Septembrie 2011 10:15

VISA îţi oferă încredere totală prin Verified by VISA

 Fie că faci o comandă pentru un laptop sau eşti îngrijorat de furtul de identitate, plăteşte online cu cardul tău Visa pentru a avea mereu o încredere deplină.Dacă îţi place să faci cumpărături pe Internet, vei fi fericit să ştii că nu există nicio modalitate mai sigură de a plăti pentru achiziţiile tale decât utilizând cardul tău Visa.

Dacă eşti victima unui furt de identitate sau a unei fraude şi cineva foloseşte cardul tău Visa, ne vom asigura că primeşti înapoi fiecare leu. Aceasta înseamnă că poţi căuta şi cumpăra cu încredere deplină.

Dacă te înregistrezi în Verified by Visa, vei obţine un nivel şi mai mare de securitate. Vei putea să faci cumpărături pe Internet în condiţii de siguranţă, ştiind că fiecare tranzacţie a ta necesită un cod de autentificare înainte de a putea fi procesată.

Verified by VISA

Visa oferă serviciul Verified by VISA pentru a adăuga încă un nivel de securitate tranzacţiilor efectuate.

Cumpărăturile online sunt la fel de sigure ca în magazinele tradiţionale şi este bine de ştiut că:

  • dacă ai fost victima unei fraude online
  • dacă produsele comandate nu au fost livrate
  • dacă ai primit produsul greşit
  • dacă pachetul primit este deteriorat
  • dacă agenţia de turism / compania aeriană dă faliment înainte să pleci în excursie sau în timp ce eşti plecat

Şi ai plătit cu cardul tău Visa, îţi poţi primi banii înapoi (în funcţie de condiţiile şi termenii băncii emitente).

Vă rugăm să contactaţi banca dumneavoastră pentru mai multe detalii în legătura cu paşii necesari să fie urmaţi pentru a primi banii înapoi.

Pentru mai multe detalii despre Verified by VISA şi Siguranţa pe Internet vă recomandăm să accesaţi situl www.visa.ro şi secţiunea cu Întrebări frecvente despre Verified by VISA.

EuPlătesc.ro participă activ si sprijină campania Visa de promovare a plăţilor online cu cardul bancar - Septembrie 2011.

 
   
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Pentru detalii, va rugam sa consultati Politica de confidentialitate
OK
x